onsdag 24. oktober 2012

Små strikkede plagg..

I går avsluttet mannen et prosjekt på jobb, og da han kom hjem sa han at han hadde en liten overraskelse til meg. Sjekk hva kunden hadde sendt med ham hjem! To sett nydelige lyseblå strikkeplagg!
For meg som ikke klarer å trylle frem slike søte små strikkeplagg, blir jeg bare helt satt ut av en sånn gave! 

Mamma er også igang med å strikke, så de små tassene kommer nok ikke til å mangle varmt og godt tøy når de kommer til verden en kald dag i januar eller februar..


Langhelgen i København var forresten fantastisk deilig! Jeg gadd ikke drasse kameraet med meg, men lånte min søsters innimellom, så kan hende jeg deler noen bilder fra turen når jeg får bilder fra henne..
I Strøget lå den største H&M jeg noen gang har satt mine ben i, og der hadde de en mamma-tøy avdeling på størrelse med en liten butikk! Så det ble med noen plagg hjem til den voksende magen ;) Jeg vokser nemlig snart ut av de klærne jeg har pleid å bruke på slutten av de andre graviditetene!

Jeg har lovet noen visse venninner å legge jevnlig ut magebilder og hvor mye jeg har lagt på meg, så det kommer snart en oppdatering.. 

9 kommentarer:

 1. å så skjønne!! dobbelt så søtt med to sett!! sånnt er så koselig å ha liggande å vente! håpar du har det bra! klem

  SvarSlett
 2. Fint innlegg. Så utrolig fine sett og for en snill dame! :) Stas og få hjemmestrikkede plagg da. Lykke til fremover med de to:) Håper formen er bedre nå.
  Fint og høre at dere hadde det fint på tur også! :) Stor klem!

  SvarSlett
 3. Herlig - for en velsignelse! Nydelig mønster:)

  SvarSlett
 4. Det var en hyggelig overraskelse! Superskjønne plagg!
  Så koselig at dere hadde en fin helg sammen i Danmark! Det gjorde nok godt. :)
  God helg til dere!

  SvarSlett
 5. Så utrolig hyggelig kunde! Det er liksom kjekt å ha noe dobbelt når man skal få tvillinger uansett om man har aldri så mye klær de kan arve fra storesøsken. Kjempeskjønne strikkede sett ihvertfall. Gleder meg til magebilder og gravidoppdatering:)

  SvarSlett
 6. Så utrolig snilt! De var jo super skjønne :)

  SvarSlett
 7. Kjære søte! så fantastisk nydelig gave dere har fått til tassene deres <3 Snakk om lekre sett!! Jeg hadde også blitt superglad :)
  Håper det går bra med deg? Tenker mye på deg. Godt å lese om Køben-turen deres også, og at du koste deg sånn.
  Ønsker deg en fin ny uke og håper vi mailes litt igjen etterhvert. Akkurat nå strekker ikke tiden til - noen plasser føler jeg, men sånn er det bare av og til...GOD klem din vei

  SvarSlett
 8. Næh! Så snilt! Og så søte de var! Tent når de skal fylles med to små babygutter:)

  SvarSlett
 9. Åh, så nyyyydelige!
  Håper formen din er god!
  Ha en fin helg :)
  klem!

  SvarSlett

Tusen takk for at DU legger igjen en hilsen! Det gjør meg glaaad!